Accountancy

De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw onderneming en is een belangrijke bron van informatie voor u, maar ook voor de fiscus of uw bank. Afhankelijk van uw wensen en van wettelijke verplichtingen verzorgen we het samenstellen, beoordelen of controleren van jaarrekeningen. Daarnaast bestaat onze dienstverlening uit overige assurance diensten. Desgewenst kunnen we u ondersteunen bij het opzetten van begrotingen en liquiditeitsprognoses. Wij hebben ervaring met financiële onderzoeken zoals het assisteren bij het oplossen van financieringsvraagstukken, het uitvoeren van due diligence onderzoeken en arbitragezaken.

Financiele administratie

Wij verzorgen desgewenst uw financiële administratie. Onze aandacht gaat uit naar de ondernemer en het verhogen van de financiële efficiency van de ondernemer. Als hulpmiddel hebben we in eigen beheer software ontwikkeld. Met behulp van deze software worden periodiek via internet de basisgegevens in de financiële administratie verwerkt.

Jaarverslaggeving

Ondernemingen worden geconfronteerd met wet- en regelgeving op het gebied van de externe verslaggeving, zoals BW2 Titel 9, IFRS en de Nederlandse richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Wij kunnen u ondersteunen bij het opstellen van uw jaarrekening (onder IFRS of Nederlandse richtlijnen), consolidaties en verslaggevingsvraagstukken. Vanwege uit regelgeving volgende beperkingen in de dienstverlening van de huisaccountant kunnen ondernemingen daar niet altijd met hun vragen terecht. In dat geval zijn wij uiteraard bereid u te ondersteunen.

Internationaal

Voor diverse internationaal opererende ondernemingen assisteren we bij het opstellen van de (IFRS) jaarrekening, complexe consolidaties en het analyseren van verslaggevingsvraagstukken. Wij zijn actief lid van een internationaal samenwerkingsverband (i2an) zodat wij u ook in geval van internationale vertakkingen binnen uw onderneming van dienst kunnen zijn.

Fiscale dienstverlening

Voor onze cliënten verzorgt B&K Belastingadviseurs het opstellen en indienen van de aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting.

Salarisadministratie

B&K Belastingadviseurs verzorgt voor onze cliënten de salarisadministratie. Dit betreft: